Monday, December 14, 2015

The Gift of Sisterhood

As we celebrate the 800th anniversary of the Dominican Order, I find myself over and over again noticing the many reasons why I feel so fortunate to have been called to this life.  Last evening I had one of those moments of recognizing one of the graces and being filled with gratitude. 

I was having dinner with a group of six other Dominicans from five different Congregations: Dominicans of Amityville, Peace, Sinsinawa, Sparkill and Bui Chu, Vietnam.    Some I knew well while others were acquaintances.   We came together as sisters who share in the same mission and way of life.  We knew without articulating it that prayer, study, community, ministry, preaching, justice and searching for the truth are important to each one of us.   They are essentials of our lives as Dominicans.   We each had a desire to know one another better.   In hearing each one’s experience, ideas, and opinions, we stretched one another’s worldview.  Our conversation was easy and delightful with lots of laughter.   And as we ended our meal we all spoke of our gratitude for this time together. 

So, I am feeling very grateful for the grace of having 24,000 sisters from 150 congregations and in particular for the meal and stories I shared last evening with Anne, Eileen, Lien, Margaret, Mary Ellen and Vong.

Might you be called to this Dominican sisterhood?

Mary Ann Nelson, OP

Madison, WI

1 comment:

 1. mua kẹo sữa socola m & m ở đâu .Những viên kẹo socola có vỏ bao kẹo vs nhiều màu sắc giúp không bị hư trong thời tiết nóng đã thu hút được rất nhiều người trong những năm đầu. Những viên socola M&M có nhiều màu sắc như đỏ, cam, vàng, xanh, tím, nâu…
  Amazon Nhật thuộc hệ thống mua sắm Amazon nổi tiếng khắp thế giới với lượng sản phẩm khổng lồ. Bạn có thể tìm mua hầu hết những mặt hàng của Nhật khi mua hàng trên Amazon Nhật. Ngoài Amazon Nhật, còn có rất nhiều hệ thống khác của Amazon như Amazon Đức,… Bạn có thể mua hàng trên toàn thế giới với những dịch vụ của Amazon.
  Hershey còn tập trụng vào khẩu vị của người lớn hơn vì tỷ lệ các bàn mẹ mua kẹo cho con tại Mỹ là rất cao và thường khẩu vị của những bà mẹ này sẽ ảnh hướng đến sở thích ăn loại kẹo nào của con cái. Trong những năm gần đây, Hershey liên tục đưa ra những dòng sản phẩm kẹo có độ ngọt mà trẻ em ưa thích và hợp khẩu vị của người lớn. vậy mua chocolate hiệu hershey ở đâu
  công dụng của chocolate đen .Phenylethylamine có trong chocolate là chất được não bộ tạo ra khi chúng ta vui, hạnh phúc vì vậy khi ăn chocolate, Phenylethylamine khuyến khích não bộ giải phóng endorphin làm bạn có cảm giác vui vẻ, yêu đời.
  Ebel đã phá bỏ rào cản ranh giới của những chiếc đồng hồ và trang sức thời trang, tạo ra những chiếc đồng hồ kết hợp vởi hai kỹ nghệ chế tác này. Ebel đã tạo nên những chiếc đồng hồ có thiết kế thời trang cao cấp cho đến tận ngày nay. vậy đồng hồ hiệu ebel của nước nào

  ReplyDelete

Sinsinawa Sister Videos

Blog Archive

Followers